Siltumizolācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kaļķa māja, SIA

Piņķi, Priedaines 19, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Apraksts:

Esam oficiāls partneris Latvijā dabīgas siltumizolācijas ražotājam VESTAECO. Pie mums varat iegādāties augstvērtīgu kaļķa un māla produkciju no Igaunijas materiālu ražotāja SAVIUKUMAJA UKU. Esam gatavi vadīt ikvienas sarežģītības projektus. Lai mūsdienās celtās ēkas dzīvotu ilgus gadus, nepieciešams izmantot dabīgos būvniecības materiālus, kā koks, māla ķieģelis, akmens kaļķis, māls un dabīgās izcelsmes siltumizolācijas materiālus.

RUP, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts:

SIA "RUP" specializējas būvniecībā, tehniskā un konsultatīvā uzraudzībā.

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

Penetron.lv, SIA EMEREM, Hidroizolācijas materiāli

Vienības gatve 31, Rīga, LV-1004
Produkti:

Penetron - dziļi impregnējošs betona hidroizolācijas maisījums Penetron Admix –  Hidroizolācijas piedeva svaiga betona maisījumam Penecrete Mortar – betonu sadurvietu hidroizolācijas maisījums (ūdens tecēšanas novēršanai) Peneseal FH – betona virsmu cietinātājs ar hidroizolācijas īpašībām. WaterPlug -  virsmas ātrsaistīgs maisījums, ūdens sūču apturēšanai Penebar – hidroizolācijas žņaugs, kas spēj uzbriest par 300%, izveidojot blīvu, ūdensnecaurlaidīgu gēlu, tādējādi radot barjeru mitruma iekļūšanai.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Acteks, SIA

Rīgas 2b, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

Betons & Dizains, SIA

"Beikas" , Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Būvlukss & Iļģuciems, SIA, Veikals

Dunduru 1, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu:

Uzņēmums darbojas no 2005. gada. Pašlaik mēs ražojam metāla jumtu segumu visus pamatelementus lokšņu veidā, dažāda profila papildus elementus un ūdens notekas. Piedāvājam dažāda veida dzelzsbetona un metāla izstrādājumus.

Finiera saplākšņa un koksnes plātņu veikals Rusvi, SIA WOOD POINT

Aizputes 2b, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ar prieku vēlamies paziņot, ka pēdējo mēnešu darbs pie uzņēmuma komunikācijas koncepta stratēģiskās attīstības ir noslēdzies un sākam to ieviest ikdienā. Esam spēruši pirmo, redzamāko soli, veicot uzņēmuma nosaukuma maiņu no SIA “RUSVI” uz WOOD POINT SIA.

Finiera noliktava Rumbula, SIA WOOD POINT

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Apraksts:

Mēs piedāvājam ļoti plašu SAPLĀKŠŅA STANDARTLOKŠŅU un to ATGRIEZUMU sortimentu, kurus ļoti plaši izmanto celtniecības darbos, mēbeļu ražošanā un citos saimniecības darbos. Precīzāk iepazīties ar finiera atgriezumu sortimentu, apskatīt pieejamos biezumus, izmērus, šķiras un daudzumu Jūs varat sadaļā – FINIERA ATGRIEZUMI.

SIA "WOOD POINT" piedāvā piezāģēšanas pakalpojumus un materiāla piegādi visā Latvijā!

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Apraksts:

SIA "WOOD POINT" – visplašākā spektra pakalpojumi kokmateriālu tirgū. Esam plātņu materiālu eksperti – piedāvājam saplāksni un tā produktus, citu koku sugu saplākšņa produktus, OSB3 plātnes, dažāda blīvuma kokšķiedru un kokskaidu plātnes. Veicam materiālu piegādi privātpersonām, lielākiem un mazākiem uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā un ārpus tās. Piedāvājam dažādus risinājumus plātņu izmantošanai, veicam lokšņu piezāģēšanas pakalpojumus, komplektējam materiālus dažāda apjoma un sarežģītības pakāpes projektiem.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

EPE SILTUMIZOLĀCIJA, SIA

Bruņinieku iela 108, Rīga, LV-1009
Informācija no uzņēmumu reģistra

Line-X Baltic, SIA, Ēku siltināšanas filiāle

Latgales 457, Rīga LV-1063
Ēku siltināšanas darbi, poliuretāna siltumizolācija , ārsienu siltumizolācija , jumtu siltumizolācija ,, siltināšana, pamatu siltināšana, pamatu hidroizolēšana, izsmidzināmais putupoliuretāns, Poliuretāna putas, siltumizolācija

Capo, SIA

Inčukalns, Cīruļu 4 k.2, Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2141
Siltumizolācijas darbi