Siltumizolācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Scan Panel, SIA

Dzirnavu 14, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Izotermiskie furgoni ✓ Kravas kastes dzīvnieku pārvadāšanai ✓ Mobilās tualetes ✓ Starpsienas ✓ Sendvičpaneļi šķeldas vedēju piekabēm ✓ Sendvičpaneļi pārvietojamiem telpu risinājumiem ✓ Kemperu remonts un izgatavošana ✓ Elementi ūdenstransportam ✓ Sienu, grīdu sendvičpaneļi telpām ar noteiktu temperatūras režīmu
ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.

Heidelberg Materials Garkalnes Grants, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
SIA "Heidelberg Materials Garkalnes Grants" darbības virzieni:: ✓ Karjeru izstrāde ✓ Zemes darbi ✓ Izīrējam tehniku: buldozeri 12t – 20t, ekskavatori 8t – 35t, frontālie iekrāvēji 2.5m3 – 5m3, ģeneratori līdz 200kW

JGM, SIA

L.Paegles 2d-52, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Nodarbojamies ar celtniecības un remontdarbiem, jau 20 gadus veicam ēku tehnisko apsekošanu, būvuzraudzību, apdares darbus, siltināšanas un jumiķa darbus.

Limen, SIA, būvniecība, remontdarbi

"Vairodziņi" , Jaunlutriņu pagasts, Saldus nov., LV-3876
LIMEN celtniecības kompānija veiks:: ✓ Pilna cikla jaunu ēku, māju  būvniecību ✓ Esošo ēku renovāciju, pārbūvi ✓ Jaunu pamatu izbūvi ✓ Veco pamatu stiprināšanu ✓ Jumtu izbūvi, segumu maiņu ✓ Sienu izbūve (gan mūris, gan stāvbūve) ✓ Dažādi celtniecības darbi un remonta darbi ✓ Elektroinstalācija, arī zibens novedēju uzstādīšana ✓ Santehnikas darbi, ieskaitot āra kanalizāciju ar septiķi ✓ Ūdens un apkures ierīkošana ✓ Drenāžas un lietus ūdeņu novadīšana ✓ Keramzīta, koka, betona grīdu ieklāšana ✓ Pilna iekšējo apdares darbu veikšana

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

Vidzemīte V.L., SIA

Latgales 73, Rīga LV-1003
Apraksts:

NANOTER produkti ir virsmas pārklājuma materiāli, kuru fizikālās īpašības pārsniedz zināmos analogus. Produktu klāstā ir trīs virzieni: siltuma, hidroizolācijas un pretrūsas virsmas pārklājums.

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

SIA Warm House, termobloki, celtniecības bloki

Turpinām strādāt klātienē!
"Spirgus" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3119
Apraksts: SIA "WARM HOUSE" nodarbojas ar termobloku ražošanu no 2006. gada. Produkcija atbilst augstas kvalitātes prasībām. To apstiprina Eiropas Savienības (CE) "INSPECTA Group Finland" izsniegtie ražošanas kontroles un produkcijas sertifikāti. SIA "WARM HOUSE" saražotie termobloki ir izmantoti objektu celtniecībā gan Latvijā, gan Lietuvā, Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Grieķijā un Anglijā. Desmitiem klientu ir pārliecinājušies par termobloku energoefektivitāti un celtniecības izmaksu efektivitāti.
ZL.LV iesaka

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Plašā izvēlē santehnikas un apkures veidgabali. Saimniecības preces, elektropreces.Trauki.

Jēkabpils LT, SIA

Preču izsniegšana!
Brīvības 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā vides reklāmas pakalpojumus, kā arī metālapstrādes pakalpojumus un metāla un metālkonstrukciju tirdzniecību. 

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!
ZL.LV iesaka

Ozolmājas, SIA, būvmateriālu veikals

Ezera 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Ozolmājas" Balvos. Piedāvājam plašu būvmateriālu klāstu- kokmateriāli, siltumizolācijas materiāli, ķieģeļi, cements, skrūves, naglas un viss pārējais būvniecībai un renovācijai.